• We zijn bereikbaar 06 16 5858 61

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Opslagsysteem AXIstorage voor uw zonnepanelen

1024 852 Solar Drenthe

De zonnepanelen fabrikant AXITEC Energy GmbH introduceert de high-performance lithium-ion batterij van zonne-energie: Li AXIstorage 7S. De energie-opslag is met name ontwikkeld voor het gebruik met fotovoltaïsche systemen en heeft een energie capaciteit van 6,8 kWh. Vanwege het compacte ontwerp van de opslag kan er tot drie units hoog gestapeld worden en is flexibel uitbreidbaar tot een maximale capaciteit van 82 kWh.  Dit maakt de AXIstorage een perfecte oplossing voor residentiële en commerciële toepassingen.

De AXIstorage valt op door zijn gepatenteerde veiligheidsvoorzieningen en de grote cyclus stabiliteit van 6600 cycli.  De geïntegreerde batterij management systeem biedt de optimale operationele conditie en een lange levensduur van maximaal 20 jaar.  Een AXIstorage unit is voldoende om een ​​jaarlijkse eigen verbruik van maximaal 60% Zorg voor een eengezinswoning in Duitsland.

De AXIstorage batterij is compatibel met de hoogwaardige Sunny IJsland omvormer van SMA en kan wereldwijd worden geïnstalleerd.