• We zijn bereikbaar 06 16 5858 61

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Solar Frontier panelen uitverkocht

Solar Frontier panelen uitverkocht
645 380 Solar Drenthe

Begin 2017 heeft Solar Frontier besloten niet mee te gaan met de dalende prijstrend van zonnepanelen en stopt daarom definitief de Europese verkoop. De Japanse fabrikant zal zich gaan richten op nieuwe producten waarbij het bedrijf een grotere waarde kan toevoegen. Solar Frontier wil zich nog niet uitlaten wat voor producten dit zullen zijn.

De organisatie van Solar Frontier in München blijft grotendeels in stand en bereikbaar voor aftersales en servicevragen.

De laatste zonnepanelen van Solar Frontier zijn verkocht. We kunnen voorlopig geen Solar Frontier panelen leveren. We wachten op nieuws uit Japan over het eventuele vervolg van nieuwe leveringen. Begin 2018 hopen we dat deze panelen weer leverbaar zijn. We houden je op de hoogte!