• We zijn bereikbaar 06 16 5858 61

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Projecten

Projecten

Bekijk hieronder een aantal gerealiseerde opdrachten van Solar Drenthe. Dit is een selectie van onze projecten. Neem contact op voor meer gerealiseerde projecten of informatie.

Westerbork, LG Solar 320 Wp 2black high end panelen
960 539 Solar Drenthe

Beilen, 12 Axitec 280 Wp mono black panelen
960 539 Solar Drenthe

52 JA Solar 275 Wp mono black panelen
960 720 Solar Drenthe

Beilen, 19 JA Solar 300 Wp percium mono black panelen
960 539 Solar Drenthe

Klanten aan het woord

Voor het plaatsen van zonnepanelen, hebben wij bij verschillende partijen een offerte opgevraagd. Wat ons direct opviel bij Solar Drenthe was dat Douwe de tijd nam voor onze vragen tijdens het telefoongesprek. Mede door dit telefoongesprek hebben we Douwe gevraagd of hij een offerte wilde maken. Om de offerte te kunnen maken wilde hij eerst een schouwing doen bij ons thuis. Zonder een schouwing kon hij geen goede offerte maken, zo vertelde hij ons. Wat ons opviel was dat Douwe veel deskundigheid bezit over hoe je energie kan besparen. Hij gaf ons nog de nodige tips voor in de toekomst. Het plaatsen van de zonnepanelen is uitstekend verlopen, omdat wij nog een oude meter hebben, kon je direct zien dat de meter terugloopt. Het geeft je het gevoel dat “Geld stroomt”. Dikke pluim voor Solar Drenthe!

Fam. Noordhof

Wij waren zeer tevreden over het advies gesprek en ook over de installatie. Jullie hebben het snel en vakkundig afgeleverd. Het personeel heeft de aanleg correct en netjes uitgevoerd.

Henk en Ali Leegte v Duinen

De keus voor Solar Drenthe voor het plaatsen van Solar Frontier panelen is een eenvoudige beslissing geweest. Na een telefonisch informatie gesprek is direct een afspraak gemaakt voor een bezoek. Ik werd snel, sympathiek en vakkundig voorgelicht zonder allerlei vervelende verkooppraatjes. Geen snelle jongen in een strak pak, maar een deskundige die wist waarover hij praat. Op de afgesproken dag zijn de panelen en verdere aansluitingen vakkundig en snel geregeld. Het geheel is naar volle tevredenheid afgehandeld, een aanrader!

Assen

Solar Drenthe heeft erg goed meegedacht over de plaatsingsmogelijkheden en was uiteindelijk de enige leverancier die een goed plan maakte. Vervolgens is het technisch heel netjes uitgevoerd en dat ook nog tegen een scherpe prijs! Ook een aanvulling na een half jaar werd keurig verzorgd.

Utrecht