• We zijn bereikbaar 06 16 5858 61

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Informatie

Informatie

Belangrijke feiten over infraroodverwarming

Infrarood is voor velen een relatief nieuwe manier om een woning, kantoor of bedrijfshal mee te verwarmen. En ondanks dat het volkomen veilig is, snappen we dat mensen een beetje terughoudend zijn bij het horen van termen als ‘straling’ en ‘golflengte’. Begrijpelijk, maar nergens voor nodig! Daarom wordt in dit artikel haarfijn uitgelegd hoe infrarood werkt, wat infrarode straling precies is én waarom infrarood een veilig, gezond en duurzaam alternatief is voor uw huidige CV installatie.

Garanties

Over het algemeen wordt er door de producent een garantie van 3 of 5 jaar gegeven op de verwarmingspanelen en 5 jaar op het toebehoren zoals bijvoorbeeld een draadloze ontvanger en/of – thermostaat. Dit is mede afhankelijk van de fabrikant.

Heeft u vragen, bel 06 16 5858 61 of laat uw naam en telefoonnummer achter. Dan bellen we u zo spoedig mogelijk terug!

Eenvoudig zelf te installeren met ondersteuning van Solar Drenthe

Solar Drenthe levert panelen van uitstekende kwaliteit. De infraroodverwarmingspanelen voor aan het plafond of de wand zijn standaard voorzien van een snoer met stekker. Deze kan zo in het stopcontact.

Wilt u de infraroodpanelen een vaste aansluiting geven, en bedienen via een draadloze thermostaat, of zelfs via de Wifi als onderdeel van uw Smart Huis, dan geven wij ondersteuning hoe u dat gemakkelijk zelf kunt doen. Dat scheelt u veel geld!

Wanneer een extra groep!

De meest gangbare paneelvermogens variëren van 400 W tot 1000 W per infraroodpaneel. In de meeste gevallen kunt u op een bestaande groep, infraroodpanelen toevoegen waarbij het totaal gelijktijdig te schakelen vermogen niet hoger kan zijn dan 3600 W bij een enkele groep van 16A. Is het niet mogelijk om het vermogen van de infraroodpanelen te verdelen over meerdere groepen dan bent u genoodzaakt een één of meerdere groepen toe te voegen.