• We zijn bereikbaar 06 16 5858 61

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Zonnepanelen Beilen

Zonnepanelen Beilen

Solar Drenthe is een bedrijf dat over zonnepanelen in Beilen adviseert. Wij kunnen u een totaalpakket leveren op het gebied van zonnepanelen. Dit is inclusief een goed advies, de levering van de zonnepanelen met bijbehorende bevestigingsmaterialen en omvormers. Ook kunnen we de complete montage van het zonne-energiesysteem voor u installeren. Bent u handig en weet u al wat meer over zonnepanelen? Wij leveren ook doe-het-zelf pakketten.

Soorten zonnecellen

Wij onderscheiden twee soorten kristallijne zonnecellen:

  • Mono-kristallijne zonnecellen
  • Poly-kristallijne zonnecellen

Mono-kristallijne zonnecellen

Dit onderscheid heeft te maken met de manier van produceren. Als zuiver vloeibaar silicium als een enkel groot kristal afkoelt, dan is het resultaat een grote kristallen staaf die daarna in plakjes gezaagd wordt. Met opdampen worden grenslaagjes silicium aangebracht. Vervolgens worden de elektroden aangebracht om de stroom te transporteren. Deze gefabriceerde zonnecel wordt dus een mono-kristallijne zonnecel genoemd. Deze presteren heel goed bij direct licht. Deze is te herkennen aan de diep donkerblauwe kleur en het egale oppervlak.

Poly-kristallijne zonnecellen

Met kan ook zonnecellen maken door gesmolten silicium in blokken te genieten en vervolgens af te laten koelen. Hierbij vormen zich meerdere siliciumkristalvormen. Deze zonnecellen zijn goedkoper te maken dan de mono-kristallijne zonnecellen. Het celrendement is dan ook wat lager. Bij indirect licht presteren deze panelen iets beter dan de mono-kristallijne panelen. Deze zijn te herkennen aan de blauwe of grijze kleur en een kenmerkend schervenpatroon in verschillende blauwtinten.

Prestaties van zonnepanelen in Beilen

Het rendement van onze zonnepanelen in Beilen is in de praktijk niet constant, maar afhankelijk van de mate van instraling op het paneel en de paneeltemperatuur. Een lagere instraling of een hogere paneeltemperatuur levert een lager rendement op. Dit resulteert in een relatief minder vermogen en een lagere opbrengst. Bij wisselende weersomstandigheden treden er dus vermogensverliezen op ten opzichte van fabriekscondities.

Zonnepanelen in Beilen van Solar Drenthe

  • Topinvestering met hoog rendement
  • Altijd een gratis en persoonlijk advies bij u thuis
  • Zonnepanelen van hoge kwaliteit
  • Duurzaam en milieuvriendelijk
  • 24 uur per dag monitoring van uw systeem
  • Vanaf de eerste dag een lagere energierekening

Bent u geïnteresseerd in duurzame energie en verbetering van uw koopkracht? Dit kan gerealiseerd worden door zonnepanelen in Beilen. Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis en persoonlijk adviesgesprek bij u thuis.